Бронирани черни BMW 760 от специална серия ще осигурят придвижването на

...
Бронирани черни BMW 760 от специална серия ще осигурят придвижването на
Коментари Харесай

Ким Чен Ун ще се вози в Сингапур с BMW, което издържа на химическа атака

Бронирани черни BMW 760 от специфична серия ще обезпечат напредването на Ким Чен Ун в Сингапур по време на историческата му среща с Доналд Тръмп, заяви локалният The Straits Times.

По данни на източник на изданието от специфичния автопарк на Сингапур са определени 4 такива лимузини. Всяка от тях има 6-цилиндров мотор с мощ 544 конски сили. Колите са със специфични бронирани стъкла, дебели 6 см, които устояват на снайперистки пушки. Бронираният корпус на автомобила устоя на гърмеж с мощ до 15 кг тротилов еквивалент.

В купето има система за филтриране на въздуха при химическа офанзива, система за нощно виждане и други съоръжения за оцеляване на хората вътре.

Експерти означават, че Ким се старае при редките си визити в чужбина да употребява свои коли. Така беше при визитата му в Пекин през март, където делегацията достави бронирания мерцедес S600 Pullman на водача си. Така беше и на срещата на двете Кореи в края на април.

Решението да не транспортира личната си лимузина в Сингапур евентуално е обвързвано с логистични компликации по доставката.

Първата среща в историята сред настоящ президент на Съединени американски щати и водач на Северна Корея е планувана за 9,00 ч. сутринта на 12 юни в хотел „ Капела “ на сингапурския остров на заниманията Сентоса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР